fbpx

Programski paket za umetno inteligenco

Programski paket za umetno inteligenco Arduino

Učenje z igro

Kot začetniški, vstopni programski paket za umetno inteligenco, vsebuje krmilno ploščo Mega 2560, LED indikator, krmilno palico, stikalo, module za glasovno in vidno prepoznavanje. Na voljo so bogati učni programi, ki otrokom pomagajo, da se hitro naučijo krmiljenja robotske roke prek programskega vmesnika in enostavno osvojijo osnovno znanje o umetni inteligenci in tako razvijajo inovativno razmišljanje in razumevanje odprtokodne ustvarjalne kulture!

Odkrivanje strojne inteligence prek človeško-strojne komunikacije

Bogati elektronski moduli vključujejo programljivo krmilno ploščo, različne senzorje, glasovno in vidno prepoznavanje. DOBOT Magician in luči lahko upravljajte z gumbom, krmilno palico in z glasom, da otrokom pomagate spoznavanju vseh vidikov umetne inteligence!

Spoznajte kako zabavna je elektronska proizvodnja v PBL

Bogate in privlačne predstavitve ter učni načrt, ki natančno opisuje vsak posamezen korak, uporabnikom pomagajo pri spoznavanju delovanja interaktivnih naprav vključno s senzorskim zaznavanjem, upravljanjem krmilnika in povratno komunikacijo z opremo. Z združitvijo učenja in igre odklenemo pot do neomejene zabave, ki jo elektronska proizvodnja nudi.

Pametna igriva tehnologija v odprtokodni elektronski platformi

Platforma podpira sekundarni razvoj in se upravlja prek programskega paketa Arduino. Skladna je z Mixly, periferalnimi senzorji, ki se navezujejo na Arduino, itd.. Uporabnike navdihuje tehnologija v odprtokodni programski in strojni platformi!

Ustvarjalni navdih in miselnost skozi kreativno ustvarjanje

Izdelava DOBOT daljinskega upravljalnika s pomočjo programiranja lahko uresniči kreativne ideje otrok in jim pomaga, da hkrati spoznajo vezja in programiranje!

Vas zanima nakup ali potrebujete več informacij?

Vprašajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Ime in priimek (zahtevano)

E-pošta (zahtevano)

Telefonska številka (zahtevano)

Podjetje

Zadeva

Sporočilo

Top
Košarica
Nobenega artikla ni v košarici!
Znesek
0,00 
Nadaljuj z nakupom
0