fbpx

O nas

Naj prihodnost postane vaš prijatelj

Podjetje Shenzhen Yuejiang Technology Co., Ltd. (DOBOT) je bilo ustanovljeno julija 2015 in je vodilni globalni ponudnik inteligentnih rešitev na področju robotov z različnimi sposobnostmi zaznavanja. Podjetje se osredotoča na razvoj pametnih robotskih rok z integrirano sposobnostjo zaznavanja in interakcije. DOBOT uporablja neodvisne osnovne vrste tehnologij, ključne sestavne dele in vodilne izdelke na področju robotike. Obenem nudi rešitve na področju izobraževanja, industrije in podjetništva, z namenom, da pripravi in ponese umetno inteligenco v novo obdobje in v različnih industrijah zadovolji potrebe po avtomatizaciji. “Yuejiang” izvira iz antične kitajske pesmi in stremi k uporabi tehnoloških inovacij in vzpostavitvi mednarodne znamke robotov za vsa področja in globalne izzive po vsem svetu.

Zakaj je DOBOT edinstven?

Visoka kakovost

Izdelki DOBOT služijo kot “Industry 4.0” nosilec, ki je inteligentnejši, učinkovitejši in bolj prilagodljiv.

Odlične storitve

DOBOT nudi odlično tehnično podporo na spletu, ki uporabnikom zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo.

Naša misija

Stremimo k uporabi tehnoloških inovacij in vzpostavitvi mednarodne znamke robotov za vsa področja in globalne izzive po vsem svetu.

Profil podjetja

Zaradi avtomatizacije in digitalizacije proizvodnje smo trenutno sredi občutne preobrazbe z vidika načina proizvodnje izdelkov. Od prve industrijske revolucije (mehanska proizvodnja s parnimi motorji) do masovne proizvodnje in električnih montažnih linij v drugi ter računalniške tehnologije in avtomatizacije v tretji industrijski revoluciji, sledimo napredku in “Industry 4.0” bo dodatno izboljšal kakovost naših življenj z uporabo tehnologij, ki vključujejo pametno povezovanje, računalništvo v oblaku, masovne podatke, strojno učenje in umetno inteligenco. Družba z Industry 4.0 je svet, kjer se bodo inteligentne robotske roke potencialno uporabljale na vseh področjih, med drugim v izobraževanju, industriji, podjetništvu in vsakdanjem življenju. Vsaka revolucija na področju industrije pa povzroči revolucijo na področju izobraževanja.

Na žalost pa izobraževanje ne sledi napredku tehnologije in ne goji talente, ki so sposobni reševati resnične in praktične težav s katerimi se industrija bori, oziroma se bo najbrž soočala v prihodnosti. Izziv v prihodnosti verjetno ne bo brezposelnost, ampak pomanjkanje izurjenih talentov, ki jih bodo nova delovna mesta potrebovala. Čas je, da izobraževanje začne slediti razvoju tehnologije in prevzame odgovornost za postavitev osnov za razvoj delovne sile prihodnosti, v Industry 4.0 in v obdobju umetne inteligence. Prav to pa je misija, ki si jo podjetje DOBOT želi uresničiti.

Predani smo učinkovitem razvoju robotskih talentov, za boljšo zadostitev potrebam, ki jih prinašata Industry 4.0 in prihodnost. DOBOT bo po svojih najboljših močeh poskušal približati koncept, znanje in uporabo pametnih robotskih rok in povezanih tehnologij z umetno inteligenco, premostiti vrzel med trenutnim izobraževanjem STEM in potrebami industrije in v končni meri pomagati ljudem, da se naučijo koristiti prednosti uporabe inteligentnih robotskih rok in izboljšati kakovost življenj, ter igrati vodilno vlogo v obdobju industrijske nadgradnje in umetne inteligence.

Podjetje DOBOT je bilo ustanovljeno leta 2015 in je vodilno svetovno podjetje na področju tehnoloških rešitev znotraj robotike, ki se osredotoča na razvoj inteligentnih robotskih rok z visoko sposobnostjo integriranega zaznavanja in interakcije.

Oktobra 2015 je podjetje DOBOT sprožilo Kickstarter kampanjo za prvo generacijo svojih namiznih robotskih rok imenovanih DOBOT. Zbrali so 650.000 $, kar je bilo občutno več od prvotno zastavljenega cilja. Od takrat podjetje DOBOT hitro raste in se bliskovito razvija. V zgolj treh letih je podjetje DOBOT obogatilo svoj repertoar z lansiranjem izdelkov DOBOT Magician, DOBOT M1, DOBOT Mooz, industrijske serije DOBOT SR itd., ki jih stranke koristijo v izobraževanju, podjetništvu in industriji.

Ne glede na dosežke in napredek, ki ga je podjetje naredilo, njegov ustanovitelj, Jerry Liu nikoli ni pozabil osnovnega namena, ki je vključitev robotov v življenja navadnih ljudi po vsem svetu, s premagovanjem tehnoloških in geografskih omejitev. DOBOT bo vselej ostal zvest svojim načelom in misiji in bo ljudem pomagal koristiti prednosti, ki jih uporaba robotskih rok lahko prinese posameznikom in njihovim življenjem.

Vrhunci

Podjetje DOBOT že vse od ustanovitve ceni neodvisne inovacije in je znotraj industrije deležno velike pozornosti. Izdelki DOBOT so prejeli štiri mednarodne nagrade za industrijski dizajn. Zaradi inovativnega dizajna izdelkov, uporabniške izkušnje in izobraževalnega doprinosa pa je podjetje bilo uvrščeno pri samem vrhu na več kot 20 seznamih.

Aprila 2019 je DOBOT osvojil 5. nagrado Capek (5th Capek Prize), za konstanten napredek v zadnjih letih na področju inovacij izdelkov in tehnologije.

Februarja 2019 je bil Jerry Liu, direktor podjetja DOBOT izbran kot vodilni talent za znanstveno in tehnološko podjetništvo v programu Thousand Talent Program.

Januarja 2019 je bil izvozni volumen industrijskih robotov podjetja DOBOT na prvem mestu na Kitajskem.

Decembra 2018 je Jerry Liu, direktor podjetja DOBOT, prejel naziv vplivanca za inovacije in razvoj industrije z opremo v Shenzhnu ob 40. obletnici reformiranja in otvoritve.

Decembra 2018 je DOBOT M1 prejel zmagovalno nagrado Golden Globe Award – Good Products (≤3 kg).

Novembra 2018 je bil DOBOT uvrščen na seznam 50 kitajskih podjetij z največjim razvojnim potencialom na področju strojne tehnologije, ki ga je leta 2018 izdal razvojni center Zero2IPO Research Center.

Septembra 2018, je Jerry Liu, direktor podjetja DOBOT bil imenovan kot rezervni talent v Shenzhnu.

China Financial je avgusta 2018 podjetje DOBOT imenovalo za najbolj obetavno podjetje za investiranje v napredni kitajski proizvodni industriji.

Avgusta 2018 je podjetje DOBOT bilo uvrščeno na seznam kitajskih družb z največjim potencialom na področju industrijskih inovacij, ki ga je pripravil center ministrstva za industrijo in informacijsko tehnologijo (Center of the Ministry of Industry and Information Technology).

Aprila 2018 je bilo podjetje DOBOT na lestvici Hurrun Top 100 uvrščeno med 100 najvrednejših novih družb na Kitajskem.

Marca 2018 sta DOBOT Magician in DOBOT MOOZ prejela zmagovalni nagradi Red Dot Award: Dizajn izdelka 2018.

Januarja 2018 sta DOBOT Magician in DOBOT MOOZ prejela zmagovalni nagradi iF Design Award 2018.

Decembra 2017 Dobot Magician prejme nagrado 2017 China Red Star Design Award.

Decembra 2017 DOBOT Magician prejme zmagovalno nagrado CES 2018 Innovation Award.

Septembra 2017 je bil DOBOT Magician predstavljen na 19. kongresu kitajske komunistične stranke, med ekshibicijo izdelkov v sklopu koncepta “Five Years of Striving”.

Ekipo podjetja je aprila 2017 na univerzi Shandong zaradi dosežkov na področju vrhunskih inovacij in podjetništva pohvalil premier Li Keqiang.

Oktobra 2016 je DOBOT prejel zlato medaljo in osvojil tretje mesto na drugem državnem tekmovanju v podjetništvu in inovacijah (Second China Internet + University Student Innovation and Entrepreneurship Competition).

Oktobra 2015 je ekipo podjetja med tednom državnega podjetništva in inovacij (National Entrepreneurship and Innovation Week) pohvalil premier Li Keqiang. 

Sodelovanje znamk

Z večletno predanostjo robotski industriji je DOBOT razvil številne enkratne izdelke, ki so pritegnili pozornost znanih podjetij in organizacij po vsem svetu. Robotske roke DOBOT so bile predstavljene ob številnih pomembnih priložnostih, kot so Google I/O, 23. zimske olimpijske igre v Pyeong Changu in spletni festival CCTV Spring Festival Gala leta 2017 in 2018. Poleg tega pa je DOBOT sodeloval s priznanimi znamkami, med katerimi so na primer Volkswagen, Tencent Cloud in Alibaba ter pametne tovarne, roboti in umetna inteligenca.

Top
Košarica
Nobenega artikla ni v košarici!
Znesek
0,00 
Nadaljuj z nakupom
0