by dobot-uporabnik dobot-uporabnik

3D tisk v sodobni industriji doživlja strm vzpon. Verjetno ni med nami nikogar, ki se ni vsaj bežno srečal z 3D tiskom. Hitrost, enostavnost in cenovna ugodnost so samo nekatere od prednosti, ki jih lahko ponudi, še pred destetletjem neverjeten način izdelave.

Ker pri podjetu DOBOT skušamo slediti napredku tudi na področju 3D tiska, vam ekskluzivno predstavljamo prenovljeni 3D tiskalnik – MOOZ 2 PLUS.

Prav tako kot pri prejšnjem modelu gre za modularni 3D tiskalnik, kar pomeni, da ga lahko uporabljamo tudi za lasersko graviranje in CNC rezkaje mehkejših materialov. Z njim dosegamo izjemno natančnost in sicer kar 0.02 mm, kar ga uvršča med tiskalnike, ki jih lahko uporabljamo za izdelavo bolj zahtevnih in natančnih izdelkov. Izdelan je iz vrhunskega aluminiastega ogrodja, ki ga uporabljajo v letalski industriji, kar zagotavlja stabilnost in trdnost naprave, koračnih motorjev in krogličnih vreten, ki pa nam omogočajo natančnost. Seveda ne smemo pozabiti na ogrevano mizo, ki se segreje kar tja do 80°C, šobo za 3D tisk pa lahko segrevamo do 250°C. Podprira uporabo PLA, ABS, PC, Plex materialov za tisk.

Kar pa novega Mooz-a razlikuje od starega pa je možnost velikosti obdelave. Pri novem modelu imamo možnost obdelovati v območju kar 200 mm x 200 mm x 190 mm.

Pri podjetju DOBOT Slovenija vam omogočimo, da postane Mooz 2 Plus nepogrešljiv izdelek, tako doma kot tudi v vašem podjetju. Pri nas lahko celoten komplet dobite že za 989€ z vklučenim DDV.

KLIK NA SPLETNO TRGOVINO

Prav tako pa je še vedno na voljo manjši Dobot Mooz 3D tiskalnik z izjemnim 20% popustom.

Za podrobnejše informacije in predstavitev izdelka smo vam na voljo prek e-mail naslova: info@dobot.si in pa telefonske številke: 040 393 008