fbpx

Dobot Vision Kit

Komplet ROBOT VISION

Eno oko – vsi roboti

Komplet DOBOT Robot Vision predstavlja osnovno programsko in strojno platformo osnovano na vizualnem razvoju. Njegove prednosti so bogat izbor funkcij, stabilna učinkovitost in praktično delovanje, zato popolnoma zadovoljuje potrebam pri vizualni uporabi, vključno z vizualnim nameščanjem, izvajanjem meritev, zaznavanjem in prepoznavanjem.

Podpora in prilagajanje zunanji opremi, visoka mera kompatibilnosti

Komplet DOBOT Robot Vision je kompatibilen z napravami DOBOT Magician in DOBOT M1. Komplet nudi različne vrste povezav SDK, omogoča razvoj na osnovi gradnikov in visoko mero skalabilnosti. Komplet vision podpira GigEVision, USB3Vision protokol standarde in vrsto kamer različnih proizvajalcev, ki se lahko direktno povežejo.

Bogata vizualna orodja, zmogljive funkcije

Z več kot tisoč upravljavci za obdelavo slik, visoko-zmogljivimi algoritmi in knjižnico z zmogljivim orodjem za vizualno analizo, komplet Dobot Robot Vision uporabnikom omogoča, da na napravi hitro vzpostavijo sistem vizualne uporabe (vision) in zadovoljijo potrebam v različnih poskusnih projektih in vrstah uporabe.

Uporabnikom prijazen in za uporabo enostaven vmesnik

Dobot Vision Studio podpira grafične interakcije, postopek “povleci in spusti” (drag-and-drop) in vizualni razvoj. Postopek nastavitve konfiguracije je preprost in prilagodljiv, medtem ko lahko Backstage in Output vmesnika enostavno nastavimo po želji.

Intuitivne in učinkovite učne predstavitve

Bogate učne predstavitve, ki vključujejo barvno prepoznavanje, prepoznavanje črtnih kod, znakov, meritve, kalibracijo, poravnavo, obdelavo slik, itd., so na voljo v kompletu Dobot Vision Studio, da uporabnikom pomagajo osvojiti osnove in načela delovanja kompleta Dobot Robot Vision na jasen in intuitiven način.

Vas zanima nakup ali potrebujete več informacij?

Vprašajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Ime in priimek (zahtevano)

E-pošta (zahtevano)

Telefonska številka (zahtevano)

Podjetje

Zadeva

Sporočilo

Top
Košarica
Nobenega artikla ni v košarici!
Znesek
0,00 
Nadaljuj z nakupom
0