by admin admin

Podjetje DOBOT, ki ima sedež v Kitajskem mestu tehnologije Shenzen, je bilo ustanovljeno leta 2015 in je eden od vodilnih ponudnikov inteligentnih rešitev na področju robotov z različnimi sposobnostmi zaznavanja. DOBOT nudi predvsem rešitve na področju izobraževanja, industije in podjetništva za izdelke na področju robotike.

Odlikujeta ga visoka kakovost, odlična spletna tehnična podpora in dostopna cena. Stremijo k uporabi tehnoloških inovacij in vzpostavitvi mednarodne znamke robotov za vsa področja in globalne izzive po vsem svetu.

V začetku leta 2020 pa bo podjetje DOBOT dobilo zastopnika tudi na slovenskem trgu. Za to bo v sodelovanju z KNT d.o.o. skrbel DOBOT SLOVENIJA.

Na spletni strani https://dobot.si je mogoče videti vse izdelke, katere trenutno na evropskem trgu ponuja znamka DOBOT. Pretežno gre za robote, ki so namenjeni izobraževanju, kasneje pa v Slovenijo prihajajo tudi 6-osni kolaborativni roboti in SCARA robotske roke, ki so primerni za uporabo v idustriji.

Za informacije in naše predstavitve pa poleg spletne strani spremljajte tudi našo facebook stran: https://www.facebook.com/dobotslovenia/