fbpx

Dobot Magician

Lahka inteligentna robotska roka za učenje – vsestranska izobraževalna platforma

Kaj je Dobot Magician?

DOBOT Magician je multi-funkcijska namizna robotska roka za praktično izobraževanje. Z nameščanjem različnih orodij lahko DOBOT Magician izvaja zanimive funkcije, kot so 3D tiskanje, lasersko graviranje, pisanje in risanje. Podpira sekundarni razvoj s 13 razširljivimi povezavami in več kot 20 programskimi jeziki, kar občutno izboljša kreativnost in omogoča uporabo neomejene domišljije. Izvrstna učinkovitost dizajna strojne opreme in uporabnost programske opreme sta izdelku DOBOT Magician prinesla nagradi na področju oblikovanja in inovacij, CES 2018 Innovation Award in iF DESIGN AWARD 2018.

Visoki kvalifikacijski standardi

DOBOT Magician je skladen z glavnimi mednarodnimi standardi, kot so CE, RoHS, ERP, FCC, KC, PSE, TELEC itd..

Praktično učenje za vse

DOBOT Magician je cenovno dostopen, majhen in enostaven za uporabo, zato ga lahko uporabniki uporabljajo samostojno. Drastično izboljša učinkovitost učenja. Upravlja se lahko preko programiranja, APP, Bluetooth, WiFi, miške in drugih vrst povezav.

Sekundarni razvoj

DOBOT Magician je skladen za razvoj uporabniških aplikacij s 13 I/O vhodi, API, izdanimi protokoli. Razvija se lahko s številnimi programskimi jeziki, ROS, PLC, Microcontroller in Arduino.

Sodelovanje več robotov

Upravljate lahko več DOBOT Magician enot z isto napravo, kar omogoča hkratno uporabo več robotov.

Prosto kombiniranje in program usposabljanja

DOBOT Magician je skladen s številno dodatno opremo, kot je linearni tirni komplet, komplet s tekočim trakom, vizualni komplet in robot na gosenicah, ki omogočajo uporabo v različnih projektih usposabljanja. Poleg tega pa so na voljo še različne vrste učnih načrtov uporabe in usposabljanj. Ima odprte platforme za izobraževanje na področju robotike kot so Industrial 4.0, Automation, PLC, itd..

Stroškovno učinkovita robotska roka in izobraževalno usposabljanje

DOBOT Magician je cenovno dostopen, njegova 0,2 mm ponovljivost pa omogoča simuliranje resnične uporabe vseh vrst tovarniških robotov.

Zato je primeren za uporabo v praktično vse izobraževalne namene:

  • Univerze in fakultete
  • Osnovne in srednje šole
  • Raznorazna tehnična izobraževanja
  • Tekmovanja in še mnogo več…
7-3
7-2

Do sedaj se je DOBOT Magician uspešno uporabljal v številnih institucijah, kot so univerze Tsinghua University, Shandong University, University of Technology Sydney in druge. Korporacije kot so Volkswagen, Alibaba in Tencent pa so z izdelkom DOBOT Magician oblikovale sodelovalne projekte.

Izvrstna učinkovitost dizajna strojne opreme in uporabnost programske opreme sta izdelku DOBOT Magician prinesla nagradi na področju oblikovanja in inovacij, CES 2018 Innovation Award in iF DESIGN AWARD 2018, Red Dot Design Award 2018 in 2017 Red Star Design Award.

3D CAD MODEL

DOBOT Magician 3D CAD MODEL

Prenos .stp datoteke 3D modela

Vas zanima nakup ali potrebujete več informacij?

Vprašajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Ime in priimek (zahtevano)

E-pošta (zahtevano)

Telefonska številka (zahtevano)

Podjetje

Zadeva

Sporočilo

Top
Košarica
Nobenega artikla ni v košarici!
Znesek
0,00 
Nadaljuj z nakupom
0