fbpx

Dobot Magician Lite

Odkrivanje sveta robotov s pomočjo igre

DOBOT Magician Lite je lahka inteligentna multi-funkcijska robotska roka, ki spada med ključne izdelke v prilagojenem izobraževalnem ekosistemu z umetno inteligenco DOBOT K12. Magician Lite nudi številne programske in strojne interakcijske postopke in razširitvene povezave, ki uporabnikom pri ustvarjanju zagotavljajo optimalno svobodo. Uporabniki se lahko preko gradnje in igre učijo o delovanju umetne inteligence in mehanike. Hkrati lahko spoznajo tudi osnove robotike in kako se ta lahko uporablja v resničnem svetu. Da bi spodbudili zanimanje in sodelovanje študentov, DOBOT prav tako prireja tekmovanja v robotiki. Študentje sodelujejo v ekipah in se soočajo reševanjem izzivov pri oblikovanju, izdelavi in programiranju robotov. To pomeni, da lahko študentje naučeno v praksi dosledno preverijo ter hkrati pokažejo svoje edinstvene talente in dosežke.

Odlična učinkovitost in varna uporaba

Magician Lite je kompakten, tehta le 2,4 kg, zato je prenosljiv in omogoča enostavno izdelavo scenarija uporabe. Njegova ponovljivosti določitve položaja je 0,2 mm, obremenitev 0,25 kg in doseg 340 mm. Omogoča uporabo mehkega prijemala, priseska, držala za pisala in drugih vrst zamenljivih orodij. Robot ima funkcijo za zaznavanje trkov, zato se lahko varno uporablja v bližini otrok.

Čarobna škatla z neomejeno zmogljivostjo

Magician Lite je opremljen z zunanjim krmilnikom “Magic Box”, ki loči algoritem za nadzor gibanja od uporabniških nalog in s tem olajša postopke programiranja in izdelovanja. Robot podpira Bluetooth in Bluetooth povezave. 12 razširitvenih povezav zagotavlja optimalno odprtost in kompatibilnost.

Grafično programiranje (programska oprema)

Z novo programsko platformo DOBOT Scratch, lahko študentje programirajo, izdelujejo igre in animacije s premikanjem in združevanjem skupkov kod, ki opredeljujejo vsak gib robota in se med odkrivanjem tehnologije učijo o delovanju umetne inteligence.

Učenje na projektni osnovi za vse starosti

Magician Lite vključuje celovit sistem učenja, ki je razdeljen na tri faze, od začetne do napredne stopnje. Sistem učenja nudi več vrst poučnih predstavitev, ki so osnovane na izkustvenem, projektnem in raziskovalnem učenju. S sodelovanjem na DOBOT tekmovanjih v robotiki lahko študentje preverijo svoja znanja in izpopolnijo sposobnosti na področju razumevanja, strojništva in inovativnosti.

Neskončne možnosti poučevanja

Neskončne možnosti poučevanja

Magician Lite nudi projektno osnovane učne predstavitve, ki so interaktivne, praktične in upoštevajo interese uporabnikov, njihov cilj pa je otroke spodbuditi k logičnem razmišljanju, uporabi praktičnega znanja in kreativnosti.

Magician Lite je oblikovan tako, da je dostopen in visoko kompatibilen in lahko izvaja številne miniaturne uporabnikom privlačne scenarije uporabe, ki otrokom pomagajo razumeti delovanje robotov in umetne inteligence v resničnem okolju in jih obenem naučijo reševanja praktičnih težav.

Širok nabor dodatkov za še več možnosti

DOBOT ima na izbiro številne komplete opreme, vključno s kompleti za pisanje in risanje, kompleti Industry 4.0, kompleti AI vision, brezžičnimi kompleti in kompleti s senzorji. Magician Lite razpolaga z intuitivno programsko opremo, ki omogoča ogromno možnosti in študentom in učiteljem nudi neomejene priložnosti za raziskovanje, odkrivanje in izdelovanje.

Vas zanima nakup ali potrebujete več informacij?

Vprašajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Ime in priimek (zahtevano)

E-pošta (zahtevano)

Telefonska številka (zahtevano)

Podjetje

Zadeva

Sporočilo

Top
Košarica
Nobenega artikla ni v košarici!
Znesek
0,00 
Nadaljuj z nakupom
0