fbpx

Dobot M1+AGV

Sekundarna eksperimentalna razvojna platforma za univerze in raziskovalne institucije

Eksperimentalna razvojna platforma DOBOT M1+AGV je eksperimentalna platforma, z visoko sposobnostjo zaznavanja, ki združuje lastno razvite večsistemske robote in inteligentne mobilne šasije. Simulira lahko različne praktične vrste scenarijev uporabe, vključno s ciljno sekundarno nastavitvijo položaja, logistiko in obdelavo materiala, načrtovanjem poti in samodejnim izrisom. Platforma lahko zadovolji vaše potrebe po pojmovnem razumevanju in eksperimentiranju z industrijskimi roboti, AGV, MES in inteligentni proizvodnji, z idealno združitvijo industrije, univerz in raziskav, za enostaven preskok med laboratorijem in tovarno.

MODULARNI DIZAJN - VISOKA PRILAGODLJIVOST

MODULARNI DIZAJN – VISOKA PRILAGODLJIVOST

Modularni dizajn strojnih kompletov omogoča enostavno postavitev in sestavo. Da se naučijo osnovnih funkcij robotov lahko uporabniki izbirajo med različnimi moduli in navodili za usposabljanje glede na specifične učne potrebe in talente.

ZMOGLJIVA SAMODEJNA NAVIGACIJA IN NADZOR

ZMOGLJIVA SAMODEJNA NAVIGACIJA IN NADZOR

Skupaj s sposobnostjo zaznavanja okolja, natančnega preslikavanja, določanja položaja in navigacije, varnega umikanja oviram, večtočkovnega potovanja in ostalih funkcij, ki jih inteligentni mobilni roboti izvajajo, lahko varno in učinkovito zajame in prevzame material v različnih vrstah prostorov.

PODPORA SEKUNDARNEGA RAZVOJA - VELIKA MOŽNOST RAZŠIRITVE

PODPORA SEKUNDARNEGA RAZVOJA – VELIKA MOŽNOST RAZŠIRITVE

Na voljo je več razširitvenih povezav, ki so namenjene podpori sekundarnega razvoja. Razvoj je potekal na povsem odprti platformi ROS, ki lahko ponese domišljijo študentov na višjo stopnjo.

BOGATI UČNI VIRI

BOGATI UČNI VIRI

Učni moduli, kot so osnovna navodila, načrtovanje poti, transport predmetov in vizualno zaznavanje robota, so praktične rešitve za postopno in usklajeno pridobivanje znanja o industrijskih robotih. Primerno za šole, univerze, raziskovalne zavode…

Vas zanima nakup ali potrebujete več informacij?

Vprašajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Ime in priimek (zahtevano)

E-pošta (zahtevano)

Telefonska številka (zahtevano)

Podjetje

Zadeva

Sporočilo

Top
Košarica
Nobenega artikla ni v košarici!
Znesek
0,00 
Nadaljuj z nakupom
0