fbpx

DOBOT CR5

Kolaborativni 6-osni robot z možnostjo samostojnega učenja

Namenjen majhnim in srednje velikim podjetjem ter na splošno vsem posameznikom, ki potrebujejo intuitivnega in priročnega robota. DOBOT CR5 predstavlja novo generacijo neprogramljivih, inteligentnih 6-osnih robotov s sposobnostjo samostojnega učenja, ki učinkovito pospeši avtomatizirane industrijske postopke. DOBOT CR5 sestavlja vrhunska tehnologija za zaznavanje sil z umetno proizvedeno reprodukcijsko tirnico, ki zadosti vsem delovnim potrebam in dvigne produktivnost in rast v podjetjih različnih vrst in velikosti.

Splošni podatki o DOBOT CR5

Doseg 900 mm

Obremenitev 5 kg

Teža 23 kg

Obseg Ø 120

Izjemna sposobnost samostojnega učenja in boljše zaznavanje od ljudi

Z natančnim reproduciranjem človeških aktivnosti skozi inteligentne algoritme, lahko DOBOT CR 5 brizga, šiva, streže, ali celo kuha, izvaja aktivnosti in postopke, ki do sedaj še niso bili ustrezno digitalizirani. Skupaj s sposobnostjo zaznavanja neurejenega zaporedja delovanja, se DOBOT CR5 zanaša tudi na 3D vizualno prepoznavanje in učenje za zaznavanje in oceno položajev naključno postavljenih industrijskih predmetov. Z naprednim načrtovanjem gibanja in tehnologijo zaznavanja sil, lahko robotska roka s primerno jakostjo glede na težo predmeta, predmet prime z optimalno izvedenim premikom.

Varno sodelovanje med človekom in robotom brez potrebe po programerskem znanju

Varno sodelovanje med človekom in robotom brez potrebe po programerskem znanju

DOBOT CR5 je poleg integriranih, nastavljivih modularnih zglobov in sistema za koordinacijo oči in rok opremljen tudi z inteligentnim sistemom za samostojno učenje, ki mu omogoča učenje na podlagi človeških gibov in posledično prilagojeno delovanje. Tudi neusposobljeni upravljavci brez predhodnega znanja na področju programiranja, lahko DOBOT CR5 preprosto in varno uporabljajo za različne naloge. DOBOT CR5 je s pametnim sistemom zaznavanja trkov brez senzorjev povsem skladen in na noben način ne ogroža upravljavca, tudi v primeru trka, zato okoli robotov ni potrebno namestiti zaščitnih elementov.

Neomejena uporabnost z različnimi dodatki, ki so na voljo

Neomejena uporabnost z različnimi dodatki, ki so na voljo

DOBOT CR5 se lahko uporablja v številnih scenarijih z različnimi dodatki in dodatno opremo, kot so prijemala, pametne kamere, senzorji sile. Ko so nameščeni različni prilagodljivi končni efektorji, lahko DOBOT CR5 pobere in upravlja z različnimi vrstami predmetov in oblik. Izvaja lahko vrsto funkcij, od ročnega učenja (preko visečega krmilnika), natančne reprodukcije potovalne poti, pripravljanja kave v kavarni, do uporabe v laboratoriju. DOBOT CR5 ima po integraciji z Google TPU2 in TensorFlow čipoma za ekstrakcijo oblik, ujemanje vzorcev in izpopolnjevanje modela, celo sposobnost glasovnega in slikovnega prepoznavanja.

Poenostavljena samodejnost s preprostim delovanjem in pametnim nadzorom

Poenostavljena samodejnost s preprostim delovanjem in pametnim nadzorom

DOBOT CR5 lahko brez zapletenih prilagoditev samodejno deluje na osnovi prilagodljivih pospeševalnih in zaviralnih parametrov in vselej ohranja neprekinjeno optimalno učinkovitost z natančnim zaznavanjem okolja in inteligentnim prilagajanjem parametrov v realnem času. Prav tako podpira številne intuitivne nadzorne metode, vključno z APP (Wi-Fi), visečim krmilnikom in PC, ki uporabnikom omogočajo, da praktično upravljajo z robotsko roko pri različnih proizvodnih nalogah in pakiranju. Avtomatizacija ponavljajočih in nevarnih nalog še nikoli ni bila tako preprosta kot je z uporabo robota DOBOT CR5.

3D CAD MODEL

CR5 3D CAD MODEL

Prenos .stp datoteke 3D modela

Vas zanima nakup ali potrebujete več informacij?

Vprašajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Ime in priimek (zahtevano)

E-pošta (zahtevano)

Telefonska številka (zahtevano)

Podjetje

Zadeva

Sporočilo

Top
Košarica
Nobenega artikla ni v košarici!
Znesek
0,00 
Nadaljuj z nakupom
0